Home   Onderhoud   Patronen   Luchtvochtigheid   Randafwerking   Traprenovatie   Portfolio   FAQ   Contact
 

"JOUW PARKET" voor alles wat niet standaard is!

JOUW PARKET hersteld en renoveert trappen, want de laatste jaren heeft de trap een steeds belangrijkere plaats ingenomen. Er zijn tegenwoordig legio mogelijkheden om uw trap een fraai en mooi uiterlijk te geven ťn met een lange levensduur.

Is uw oude trap een doorn in het oog , bent u toe aan iets nieuws en op zoek naar een doeltreffende oplossing, dan bent u bij 'Jouw Parket' aan het juiste adres. Een trap bekleden met houten overzettreden geeft een nieuwe, luxe uitstraling zonder dat daar enig hak- of breekwerk aan te pas komt.

Na jarenlange ervaring in de verwerking van hout en houtproducten hebben wij er bewust voor gekozen alleen nog met hoogwaardige en milieuvriendelijk materialen te werken. Vandaar dat u voor uw traprenovatie kunt rekenen op de allerbeste kwaliteit en op duurzame, slijtvaste producten. Met een ruime keuze uit tal van kleurenoliŽn is er ongetwijfeld voor elke trap de juiste kleur. Of u nou kiest voor een moderne uitstraling of een klassieke sfeer bij 'Jouw Parket' kunt u uw traprenovatie van stootbord tot trede, tot trapboom of leuninggeheel naar eigen smaak inrichten.


Jouw Parket - Copyright 2018