Home   Onderhoud   Patronen   Luchtvochtigheid   Randafwerking   Traprenovatie   Portfolio   FAQ   Contact
 


Voor iedere woonwens en elke soort vloer heeft 'Jouw Parket' de bijpassende randafwerking. Of het nu om de smalle deklijsten, moderne plinten of om bijpassende massieve of fineer plinten gaat, met onze randafwerking maakt u de vloer af.

Deklijsten
Wij leveren deklijsten in vele houtsoorten en verschillende breedtematen. Zowel onbehandeld, geolied als gelakt. Ook voor gerookte en verouderde plinten kunt u bij ons terecht.

MDF plinten
Een mooie randafwerking is de kroon op uw houten vloer. Toch komt het regelmatig voor dat men besluit "de plinten later wel eens uit te zoeken". Zonde, want uw vloer is dan niet af. Plinten maken het geheel compleet en kunnen een ruimte groter of kleiner doen lijken. Bovendien kunt u er snoeren en kabels achter wegwerken. Kwaliteitparket heeft een uitgebreid assortiment MDF plinten. Deze zijn 1x gegrond en 1x wit voorgelakt het enige wat u hoeft te doen is ze afschilderen in een kleur naar keuze. Uiteraard kunnen wij deze plinten ook vakkundig voor u monteren. De nieuwste MDF plinten kunnen ook worden uitgevoerd met geluidsreducerende strips. Deze strip is leverbaar in diverse kleuren en gemakkelijk in het sleufje aan de onderkant van de plint te plaatsen. Deze strip reduceert het contact geluid.

Massieve plinten
Wij leveren een groot assortiment Massieve plinten in vele houtsoorten, afwerkingen en modellen. Massieve plinten leveren wij in verschillende breedtematen. Zowel onbehandeld, geolied als gelakt. Ook voor gerookte en verouderde plinten kunt u bij ons terecht.

Profielen
Afwerkprofielen kunnen in veel situaties uitkomst bieden. Te denken valt aan de matrand, rond de convectorput, bij trappen of bij overgangen naar andere vloeren. De profielen zijn leverbaar in vele maten. Hetzij in metaalkleur, houtfolie of echt houtfineer. Tevens hebben wij een assortiment massief houten profielen en buigbare profielen.


Jouw Parket - Copyright 2018